SLM tickets in SRD te koop tot en met 21 augustus

1 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 1 augustus 2018- Wie in oktober en november dit jaar vanuit Paramaribo op reis gaat, mag voor SLM-tickets vanaf vandaag tot en met 21 augustus in SRD betalen. Dat is de eerste actie van het staatsbedrijf om een stap te zetten in de richting om dé-dollariseren van de economie verder inhoud te geven.

Met deze stap zegt de SLM in een persbericht, bij te dragen aan de lang gekoesterde wens van de regering om betaling voor goederen en diensten in Suriname in de eigen munteenheid te doen geschieden. In samenspraak met minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie, voert de SLM dit actiemodel uit.

Voor de betaling tussen 1 tot en met 21 augustus voor een reis in oktober en November, kan het publiek terecht bij SLM passageverkoopkantoren in Paramaribo en Nickerie, evenals bij de SLM erkende reisagenten.

Afhankelijk van de reactie van het publiek en de mogelijkheden binnen de bedrijfsvoering zal de SLM zich inzetten om dit concept in de toekomst verder uit te bouwen.

-SLM-