Steven Rodriguez al een jaar aan het roer bij de STVS

1 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 1 augustus 2018- Steven Rodriguez geeft vandaag al een jaar leiding aan de Nationale Zender, STVS. In 2017 nam hij het stokje over van Shurly Lackin, die 7 jaar leiding had gegeven aan de zender, als lid van een Management Team.

De dag is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo heeft afdelingshoofd van de Editing, Daniëlle Cameron, een maand terug het initiatief genomen om de STVS directeur vandaag op gepaste wijze in de bloemen te leggen. Rodriguez werd, in aanwezigheid van zijn gezin en het personeel, verrast met live muziek van een Inheemse band.

Het personeel is zeer ingenomen met de wijze waarop hij leiding geeft aan de Nationale Zender. Overigens, het is geen onbekend terrein voor Steven Rodriguez. Zijn carrière bij de televisie is jaren terug begonnen bij de Staatszender, als cameraman en regisseur.

Klik hier voor video

-Ashna Phoelsingh/ Foto’s: Kishan Jalimsing/ Montage: Daniëlle Cameron –