Suriname organiseert weer Miss India Wordwide verkiezing

20 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 20 augustus 2018- Suriname heeft voortaan nog een missverkiezing erbij. Het logo van de Miss India Worldwide Suriname verkiezing werd donderdagavond gepresenteerd aan de samenleving. Deze verkiezing staat sinds vorig jaar onder licentie van Stichting Beauties of Suriname Pageant.

Ruim 6 jaar is er geen Miss India Worldwide Suriname georganiseerd. Gietanjali Raghoebarsingh-Thakoer, die leiding geeft aan zowel de Stichting als de missverkiezingen, wil daarin verandering brengen.

Klik hier voor de video

Het samenwerkingsverband tussen Suriname en India is verwerkt in het logo, met beide vlaggen zichtbaar. Ambassadeur Mahinder Singh Kanyal, van India in Suriname, spreekt met trots over de schoonheden die naam hebben gemaakt op internationale podia. Sommige hebben nu ook hun doorbraak in de Hollywood cinema. Hij denkt dat Suriname het eveneens ver zal schoppen.

Klik hier voor de video

Er is een beroep gedaan op de organisatie, Stichting Beauties of Suriname Pageant, om ook met andere culturele organisaties te werken. Sandra Clemen, beleidsadviseur op het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vindt dit aspect belangrijk.

Klik hier voor de video

Miss India Worldwide Suriname wordt op 3 november 2018 gehouden.

-Xaviera L. Arnhem, Camjo STVS-