‘Taa Fa’ nummer 1 Suripop XX Golden Edition

5 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 5 augustus 2018- In de Anthony Nesty Sporthal is gisteren, onder grote publieke belangstelling Suripop XX Golden Edition, gehouden. Voor de 9 koppige jury was er uit de 12 composities, geen betere nummer één dan het lied ‘Taa Fa’; Byciel Watsaam neemt daardoor, voor de eerste keer de Jules Chin A Foeng trofee, een vergulde versie, mee naar huis.

Taa Fa wordt vertolkt door zijn echtgenote Lycintha Watsaam en Eugene Maine.

Op de tweede plaats is

gekozen voor ‘Pasensi’ van Ornyl Malone en op de derde plaats staat ‘Mi Gowtu’ van Harold Gessel. De beste videoclip is van ‘So Kele Kele’ van componist Eros Banket. De winnaars krijgen elk ook een geldbedrag van respektievelijk: SRD 10.000, SRD 7.500 en SRD 5.000.

De Golden Edition van Suripop werd extra luister bijgezet door Damaru, Denise Jannah, Edgar “Boegroe” Burgos, Kenny B en Keizer. De internationale artiesten kregen na hun gastoptreden een Suripop Award als blijk van waardering, door de organisatie.

De volgende editie van Suripop is in het jaar 2020.

Ashna Phoelsingh/ Foto’s: Kishan Jalimsing/ Starnieuws-