Veroorzaker dodelijke aanrijding Anton Dragtenweg onder invloed en niet in bezit van rijbewijs

28 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 27 augustus 2018- De 18 jarige Akshayand, B. die wordt aangemerkt als de vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding zondag op de Anton Dragtenweg, is vandaag in verzekering gesteld. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. De ingeschakelde politieagenten constateerden ook dat Akshayand en zijn metgezellen onder invloed van alcohol waren.

Bij de aanrijding heeft de 36-jarige autobestuurder Wilfred Welcom het leven gelaten. Uit voorlopig onderzoek blijkt, dat Akshayand over de Anton Dragtenweg reed komende vanuit de richting Bonistraat en gaande in de richting van de David Simonstraat. De heer Welcom reed vanuit tegenovergestelde richting over de Anton Dragtenweg. Ter hoogte van pand nummer 73 moet Akshayand met zijn auto op de rijhelft van Welcom terecht zijn gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar met het gevolg dat het voertuig van de heer Welcom een paar keren over de kop sloeg. Hij was nagenoeg op slag dood. De brandweer moest eraan te pas komen om zijn ontzielde lichaam uit zijn voertuig te halen.

Akshayand is, onder politie bewaking, opgenomen in het ziekenhuis. Hij moet fracturen hebben opgelopen. Zijn drie metgezellen worden naar verwachting vandaag uit het ziekenhuis ontslagen.

De centrale meldkamer van de politie kreeg zondgmiddag ook een melding binnen van een zware aanrijding tussen twee autobussen op de Kennedyweg, ter hoogte van het Commissariaat Para. Bij deze aanrijding is er sprake van 10 gewonden van wie enkelen niet aanspreekbaar zijn. Vier ambulances rukten uit om de gewonden op te halen.

-Ashna Phoelsingh/ bron: KPS-