AZP heeft nieuwe RvC

7 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 7 september 2018- Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft een nieuwe Raad van Commissarissen. De zittingsperiode gaat in per 1 juli 2018 en is berekend voor een periode van twee jaar.

Alvorens de officiële plechtigheid plaatsvond, heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid, de aankomende leden geïnformeerd over de plannen van het ziekenhuis. AZP bevindt zich momenteel in een transformatie fase, waarbij er binnenkort gestart wordt met de renovatie van enkele delen van het ziekenhuis. Na de korte plechtigheid wenste de bewindsman de leden veel succes toe met hun nieuwe functie en benadrukte daarbij, dat een goede samenwerking tussen de leden enerzijds en het ministerie en de raad anderzijds, van groot belang is.

De voorzitter, drs. Annand Jagesar MBA, beloofde om samen met de overige leden van de raad, de ondersteuning te bieden zodat de doelstellingen van het ziekenhuis, gerealiseerd kunnen worden. De overige leden die zitting hebben in de raad zijn Gabriëla Gonesh – Garcia Castro, drs. Eric Commiesie, Sebitadebie Gopal BSc en Gwenny Gefferie BSc.

 

 

-Ashna Phoelsingh/ bron: ministerie van Volksgezondheid-