Bond en directie SLM niet op één lijn

10 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 10 september 2018- De Bond Personeel van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (BP SLM) is fel gekant tegen recente uitspraken van de directie.

Volgens bondsvoorzitter Robby Maayen is aangegeven dat de bond mede verantwoordelijk is voor de ongezonde financiële situatie van het bedrijf. Maayen noemt dat een zware belediging naar het adres van de bond toe. “De uitspraken van de directie berusten niet op waarheid”, zegt de vakbondsman.

Klik hier voor de video

De Bond kan niets meer betekenen voor de werknemers van dochteronderneming Residence Inn, omdat al 39 arbeiders akkoord zijn gegaan met een afkoopregeling. Wat er verder zal gebeuren met Residence Inn, is niet duidelijk.

-Cedric Spier, STVS Journaal/ Camera: Cedric Best-