Directie SLM gaat in op uitspraken Bond

18 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 12 september 2018- De directie van de SLM is dinsdag, tijdens een persconferentie, ingegaan op de vorige week vrijdag gedane uitspraken van bondsvoorzitter Robby Maaijen. Gerard Lau, CEO bij de SLM, gaf aan dat de bond zich niet kan terugvinden in de afkoopregeling die is overeengekomen met de medewerkers van Residence Inn. Volgens Lau heeft de bond het pad van harmonie verlaten.

Klik hier voor de video

Verder gaf Lau aan dat het niet klopt dat alle dochterondernemingen zullen worden afgestoten. Residence-Inn Paramaribo wordt verkocht, omdat deze business verlieslatend is. Volgens financieel-directeur Steve Silos zijn alle personeelsleden intussen afgekocht, zonder dat zij onderdruk zijn gezet. Deze stap heeft te maken met een strategisch plan om SLM weer op de juiste koers te krijgen.

Klik hier voor de video

Deze afkoopregeling met het personeel van Residence Inn Paramaribo, heeft de SLM US$ 200.000 gekost.

-Verslag: Kiantha Akiemboto & Cedrick Spier, STVS Journaal/ Camera: Ramkoemar Sewgobind/ Foto: NII-