Dj Hardwell stopt voor onbepaalde tijd met optreden

10 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 8 september 2018- Hardwell, die twee keer is uitgeroepen tot beste dj ter wereld door het toonaangevende DJ Mag, stopt voor onbepaalde tijd met het geven van optredens. De dertigjarige dj vindt de druk van zijn huidige tourschema te hoog, schrijft hij op Facebook.

“Er is nog zo veel dat ik wil delen met familie en vrienden, er zijn nog zo veel wegen die ik wil inslaan, maar door altijd maar Hardwell te zijn blijft er te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven als ‘normaal’ persoon”, aldus de dj, die eigenlijk Robbert van de Corput heet.

Hardwell wil tijd om zichzelf te zijn en om te kunnen reflecteren op alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd, schrijft hij. “Dat betekent dat mijn tourschema gisteren met een bang is geëindigd op Ibiza.”

In januari 2017 wist Hardwell de Anthony Nesty Sporthal op zijn kop te zetten met een spectaculair optreden. Hij werd naar Suriname gehaald door Lustig Events.

Hardwell geeft zijn voorlopig laatste optreden op 18 oktober in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. “Ik blijf muziek maken en ik wil altijd in contact blijven met mijn fans.”

-NU.nl/ ANP/ Youtube-