Jaarverslag 2017 stg. SuAid overhandigd aan DC Nerkust

4 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 3 september 2018- “Wij vinden het belangrijk dat er verantwoording wordt afgelegd van publieke gelden. Als stichting SuAid willen wij het voorbeeld geven”. Dat zei Giwani Zeggen, voorzitter van de stichting, vorige week tijdens de overhandiging van het jaarverslag 2017 aan de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust.
Sidney Grunberg, penningmeester, deed verslag over hoeveel geld er is ingezameld in het jaar 2017.

Klik hier voor de video

Verder haalde Grunberg aan dat stichting SuAid verschillende projecten heeft uitgevoerd. Zo hebben zij diverse tehuizen kunnen helpen. Zeggen gaf aan dat er over het boekjaar 2017 een saldo van SRD 75.000 is. Hij gaf een toelichting over wat de stichting met dat geld zal doen.

Klik hier voor de video

Volgens de voorzitter doet de stichting er alles aan om zo transparant mogelijk te zijn. Hij vindt dat de samenleving recht heeft op inzage van het jaarverslag 2017. Toch zijn er geluiden vanuit de gemeenschap als zou de stichting geld verkwisten. Zeggen reageerde hierop.

Klik hier voor de video

Cedrick Spier, STVS Journaal/ Camera: Gabrielle Zschuschen-