Neppe kokosolie in omloop

11 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 11 september 2018- Het is gebleken dat er kokosolie wordt verkocht die gemengd is met twee andere oliesoorten. Dat zegt Daniella Sumter, onderdirecteur Interne Markt van het ministerie van Handel & Industrie. Mensen die zich daaraan schuldig maken zullen strafrechtelijk worden vervolgd.

Klik hier voor de video

Als de consument merkt dat de etikettering niet juist is moet zij dat melden aan de afdeling Consumentenzaken. In samenwerking met de politie zijn er al een paar leveranciers en producenten geïdentificeerd.

Klik hier voor de video

Sumter doe teen dringend beroep op personen die zich schuldig maken aan de verkoop van neppe kokosolie, om dat onherroepelijk achterwege te laten.

-Verslag: Judith Ravenberg, Camjo STVS/ Foto: google-