“Salarisverhoging ambtsdragers wordt bevroren”

4 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 4 september 2018- “De salarisverhoging voor leden van de regering wordt bevroren”, zegt president Desiré Bouterse. Tussen de CLO en de regering is er overeenstemming bereikt om de lonen van ambtenaren met 25% te verhogen en de SRD 500,- wordt geïncorporeerd in het salaris.

Het staatshoofd is blij dat het toch mogelijk is geweest om de ambtenaren deze loonscorrectie te kunnen geven, ondanks de huidige financieel economische situatie in het land. Hij is duidelijk in zijn woorden en verwacht solidariteit van zijn ministers.

Klik hier voor de video

President Bouterse benadrukt dat de regering en met name de minister van Financiën, de inflatie in de gaten houdt.

-Jennifer Snijders, STVS Journaal/ Camera: Albert Helstone & Judith Ravenberg-