SLM ISO gecertificeerd

18 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 16 september 2018- De vliegveiligheid van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, is gegarandeerd. Dit kan gesteld worden uit de ISO certificering die het bedrijf heeft ontvangen, voor het vasthouden aan internationale veiligheidsstandaarden.

SLM directeur Gerard Lau die er melding van heeft gemaakt, zegt dat vanwege andere minder prettige zaken die er momenteel spelen, het bedrijf niet de kans heeft gehad om het positief gebeuren eerder te delen.

Klik hier voor de video

Momenteel is SLM een quality programma aan het ontwikkelen om de ISO standaarden helemaal bij te werken. Deze ontwikkeling moet snel afgewerkt worden, omdat het van eminent belang is voor het bedrijf, zegt Lau.

Klik hier voor de video

-Verslag: Kiantha Akiemboto, STVS Journaal/ Camera: Ramkoemar Sewgobind-