Surinaamse mediawerkers en voorlichters op training in China

7 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 6 september 2018- Op uitnodiging van de Chinese ambassades, maken 42 personen uit verschillende landen, kennis met de Chinese media in Beijing. Het betreft personen die werken bij de televisie, radio en voorlichtingsafdelingen.

De Nationale Zender, STVS, wordt vertegenwoordigd door Camera Journalist, Kishan Jalimsing. De negenkoppige Surinaamse delegatie bestaat verder uit vertegenwoordigers van Starnieuws, SCCN, het Nationaal Informatie Instituut en de ministeries van Volksgezondheid en Natuurlijke Hulpbronnen, alsook van het Directoraat Nationale Veiligheid.

Maandag is de ‘Training Course on TV Editing Broadcasting Techniques for Developing Countries 2018’ officieel van start gegaan.

Het bezoek is van 1 september tot en met 22 september, waarbij de participanten ook verschillende veldbezoeken zullen afleggen.

 

 

-Kishan Jalimsing & Ashna Phoelsingh-