SWM neemt nieuw dienstencentrum in gebruik

18 September 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 13 september 2018- ‘Aquagebouw of het Aquadienstencentrum’ is de naam van het nieuw kantoor van de N.V. Surinaamse Waterleiding Maatschappij. Dit gebouw moet verlichting brengen in de beknopte werkruimte aan de Henck Arronstraat en ook de dienstverlening verbeteren.

Klik hier voor de video

Het gaat om het oud Surpost gebouw aan de Johan Adolf Pengelstraat, dat nu dient als het SWM-dienstencenrum. Het gebouw werd ingezegend door dominee Stjeward, die eerst begon met een dankdienst en vervolgens rond ging met zijn wierook.

Hierna werd het lint doorgeknipt, door directeur Marlon Oosterling en minister Regillio Dodson. De verschillende diensten zoals de klantenservice, incasso en een callcenter zijn er onder gebracht. Directeur Oosterling ging dieper in op de uitvoering van de renovatie en de diensten die er aangeboden zullen worden.

Klik hier voor de video

Volgens minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen hebben de directeur en de hele SWM-familie de boodschap die de regering heeft gegeven, begrepen.

Klik hier voor de video

-Kiantha Akiemboto, STVS Journaal/ Camera: Ramkoemar Sewgobind-