Dayang ingenomen met bezoek mediawerkers

13 October 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 21 september 2018– Tijdens de ‘Training Course on TV Editing Broadcasting Techniques for Developing Countries 2018’ in China, hebben de 42 mediawerkers ook een bezoek gebracht aan het bedrijf Dayang.

Dit bedrijf is niet alleen bekend van de naam als voertuigmerk, maar heeft ook veel ervaring met televisie maken. Dayang beschikt over zeer geavanceerde apparatuur die in uiterst modern studios worden gebruikt.

De mediawerkers hebben hun ogen uitgekeken in de alles-in-één machine eStudio. Deze virtuele studio bevat niet alleen alle traditionele studiofuncties, maar ook kan het programmamateriaal rechtstreeks bewerken.

Morgen is de afsluiting van het bezoek aan China, waaraan ook Surinaamse mediawerkers en voorlichters, hebben meegedaan.

-Ashna Phoelsingh & Kishan Jalimsing-