Nieuwe DC’s gaan aan de slag

25 October 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 25 oktober 2018- De pas beedigde districtscommissarissen Frederik Finisie (Brokopondo) en Humphrey Jeroe (Sipaliwini /Bestuursressort Boven-Suriname) hebben het beheer over hun verzorgingsgebieden officieel overgenomen. Onder toezicht van directeur Wensley Misisdjan van het ministerie van Regionale Ontwikkeling heeft de overdracht, middels het ondertekenen van de protocollen met hun voorgangers, Kenya Pansa en Yvonne Pinas, maandag plaatsgevonden.

Misidjan heeft de dc’s met meer ervaring opgeroepen om de nieuwkomers te ondersteunen. De nieuwbakken burgervaders heeft hij aangemoedigd om indien nodig, advies in te roepen van hun collegae die al langer aan de weg timmeren.

President Desiré Delano Bouterse, heeft op zaterdag 20 oktober Frederik Finisie beëdigd en geïnstalleerd op Brownsweg. Een dag later was de beurt aan Humphrey Jeroe, die beëdigd en geïnstalleerd werd op Atjoni. Finisie volgt collega Pansa op, terwijl Jeroe overneemt van dc Pinas, die geruime tijd heeft waargenomen in Boven-Suriname.

-Ashna Phoelsingh/ bron: ministerie van RO-