Tweede editie STVS Straatfestival in Livorno

20 October 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 29 september 2018- Het STVS Straatfestival is vandaag gehouden in het ressort Livorno. Jeugdigen hebben zich vermaakt met de attracties van dit nationaal evenement.

Behalve alle plezier heeft het straatfestival ook een educatief- en bundelingskarakter. Volgens de productie afdeling van de STVS, zijn alle gestelde punten, inclusief het hoofddoel van de tweede editie, gehaald, namelijk om mensen in de verschillende wijken bij elkaar te brengen.

Giovanna Heuvel van de afdeling productie, geeft meer informatie over de vandaag gehouden editie.

Klik hier voor de video

Er volgt komende week een evaluatie met de nadruk op verbeterpuntenen groei van het STVS Straatfestival. Met dit product wil de Nationale Zender samen met verschillende buurtvertegenwoordigers en andere staatsbedrijven, het sociaal leven in de ressorten een boost geven.

-Verslag: Cherman Homoet, STVS Journaal-