Eenheid toerismesector belangrijk voor positionering Suriname op wereldkaart

23 November 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 23 november 2018 –  Het is van eminent belang dat er een eenheid is binnen de toerismesector om deze optimaal te kunnen ontwikkelen. Deze eenheid zal er ook voor zorgdragen, dat Suriname beter op de kaart kan worden geplaatst. Milka Troon van het reis consultancybureau “Crown Elite Services” heeft in dit kader op woensdag 21 november 2018 een bezoek gebracht aan minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme om haar gedachtegang over de toerisme sector in Suriname te presenteren.

Samenwerking
Troon heeft uitgebreide kennis van de reisindustrie en biedt op maat betaalbare vakantie of zakenreis voor haar klanten. Ook biedt haar consultancybureau diverse trainingen aan personen, die direct contact hebben met de klant, waarbij klantenkennis, klantvriendelijkheid en klantenservicegerichtheid wordt aangeboden, die in de praktijk direct kunnen worden uitgevoerd.

Minister Stephen Tsang benadrukt dat vanuit het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme er gewerkt wordt aan het opzetten van een directoraat Toerisme, die projecten zal initiëren en faciliteren. Zo zal ondersteuning worden geboden aan elk initiatief om samen met de private sector te werken aan de branding van Suriname. De bewindsman deed een voorstel aan de reisconsultant om een steentje bij te dragen aan de Suriname Think Tourism Campagne, waarbij ze korte boodschappen doorgeeft om de samenleving bewust te maken wat de ontwikkeling van de toerismesector met zich meebrengt.

-Bron: Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme-