Vooroefening Parade en Defilé 25 november

3 November 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 3 november 2018- In verband met de te houden Parade en het Defilé op zondag 25 november worden er deze dagen vooroefeningen gehouden in de omgeving Zorg en Hoop. De vooroefeningen vinden vooral in de ochtenduren plaats op de Politieacademie alsook op de openbare weg. De oefendagen zijn: vrijdag 2, vrijdag 9, woensdag 14, vrijdag 16, woensdag 21 en vrijdag 23 november.

Tijdens de pre-generale en de generale repetitie op 21 en 23 november zal het verkeer worden omgeleid. De pre-generale oefening zal volgens planning op woensdag 21 november plaatsvinden op de wegen gelegen in de omgeving van de “Memre Buku” kazerne.

De generale oefening vindt plaats op vrijdag 23 november vanaf 14.00 uur n.m. op de openbare weg. Er zal op de zuidelijke rijbaan van de Mr. Jagernath Lachmonstraat en wel het weggedeelte gelegen tussen de Adhin- en de Titaniumstraat worden gelopen.

Het verkeer komende vanuit de richting van het stadscentrum zal via de Adhinstraat (links af) of via de Dhoekieweg West haar weg verder kunnen vervolgen. Het verkeer komende vanuit de Commissaris Weythingweg zal wel normaal voortgang vinden.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op beide dagen strikt op te volgen voor een vlot verloop.

-Ashna Phoelsingh & Kishan Jalimsing/ bron: KPS-