Surmac SOS-lab CAT-gecertificeerd

1 December 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 01 december 2018 – Het Cat ® S•O•SSM laboratorium van CKC Surmac N.V. (Surmac) is op 29 november 2018 gecertificeerd door Caterpillar. Dit betekent dat het lab aan de hoogste standaarden voldoet. In Zuid-Amerika is Surmac de 5de dealer die deze onderscheiding ontvangt. Wereldwijd zijn er slechts 10 dealers die op het hoogste niveau vloeistoffen kunnen analyseren.

Jerrel Ramgatie Laboratorium Supervisor, zei dat de certificering bewijst dat het lab personeel efficiënt en effectief te werk gaat. Met deze certificering is Surmac nu bevoegd vloeistoffen uit de regio te analyseren. Er zijn volgens Ramgatie plannen om het lab verder uit te breiden. Een bijkomend voordeel zal zijn dat ook zwaar materieel dat niet van het merk Cat is, gebruik kan maken van de diensten die het laboratorium biedt.

Jose Calvo, Product Support Operations van Caterpillar zei dat hij de start van het lab in 2016 heeft mogen meemaken. “Na hard werken staat het lab er eindelijk. Surmac behoort tot een zeer exclusieve club in de wereld. Van alle vestigingen zijn er slechts 10 laboratoriums die gecertificeerd zijn”, zei Jose.

Leo Vreeburg, President-Directeur van Surmac vertelde de aanwezigen dat het mensen binnen Surmac zijn geweest die onvermoeid hun schouders onder het werk hebben gezet en het lab hebben gemaakt tot wat het nu is. “Een paar machines en een gebouw maken geen excellent lab, het lab wordt ontwikkeld door jullie. Zonder jullie is het slechts dood materiaal. Dus als er hier iemand is die een luid applaus verdient, zijn het jullie.” Na de speeches mocht algemeen directeur, Patrick Peneux, namens Surmac het plakkaat in ontvangst nemen.

-Bron: CKC Surmac N.V. (Surmac)-