Volksrepubliek China doet schenking aan het Ministerie van Defensie

15 December 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 15 december 2018 – Defensie minister Ronni C. Benschop heeft uit handen van ambassadeur Liu Quan, van de Volksrepubliek China, de sleutels voor een aantal multifunctionele voertuigen in ontvangst genomen. Dit vond op vrijdag 14 december plaats. Het gaat om tractoren, graafmachines en andere landbouw- en bouwvoertuigen.
Deze zijn voor het Nationaal Leger bestemd. In dit verband is een groep militairen speciaal opgeleid voor de bediening van het materieel. Tijdens de overhandiging van de sleutels belichtte zowel minister Benschop als ambassadeur Liu Quan het belang van een goede samenwerking tussen bevriende naties. Met deze geste is wederom de nadruk gelegd op de inspanningen van beide landen ter versterking van de militaire relatie.

-Ministerie van DEFENSIE-