VPAS en Giving Back brengen kerstman en verwennen kinderen AZ

10 December 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 10 december 2018 – Er werd gezongen, gedronken en gegeten, maar het mooiste moment was toch toen de kerstman de zaal binnenkwam en cadeautjes uitdeelde aan de kinderen. De kinderen die niet in de ontvangstzaal aanwezig waren kregen hun cadeau op de kamer. De stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname (VPAS) en partner organisatie “Giving Back” zorgden op 9 december ervoor dat de kinderen op de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een leuke dag hadden.

Ruth Wijdenbosch, voorzitter VPAS is heel blij dat de directie van het AZP toestemming heeft gegeven aan de stichting om de kinderen een leuke dag te bezorgen. “Wij willen net als jullie ouders, verplegers en artsen de liefde ook aan jullie tonen”, zei Wijdenbosch. “Vooral als wij kijken naar deze kersttijd, een tijd van liefde en zegen.”

Kinderarts Lissone Neirude is blij met de geste. Ze maakte echter de opmerking dat tijdens de kerst de kinderen in het ziekenhuis van overal aandacht krijgen. “Maar kinderen worden niet alleen tijdens kerst ziek. Het geheel jaar door.” De VPAS-voorzitter zei dat ze deze opmerking ter harte neemt en bekeken zal worden om de kindjes op andere dagen zoals Pasen en Pinksteren blij te maken.

-Bron: De stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname-