Young Entrepreneurs Foundation faciliteert met ondernemerschap

20 March 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 Maart 2019- Binnen de samenleving zijn deze uitspraken de bekendste; Er wordt vaak gezegd dat de jeugd de toekomst is van morgen en jonge ondernemers moeten de ondersteuning krijgen die zij verdienen. In de praktijk zien we dat niet zo snel gebeuren. Nirvana Business Hotel heeft daar verandering in gebracht. De Young Entrepreneurs Foundation is tijdens haar eerste Business Meet & Mingle geïntroduceerd.

Meet & Mingle

Het is een nieuw concept; de Meet & Mingle. Nirvana Business Hotel bestaat uit members. Deze members betalen een jaarlijkse contributie van 600euro en maken gebruik van de verschillende  business-en welnessfaciliteiten. Er zijn natuurlijk ook andere pakketen waar de businessman of –vrouw van gebruik kan maken. De Meet & Mingle is een netwerk avond, waarbij zakenmannen en -vrouwen, een soort van pitch geven aan de aanwezigen over hun product. Het is interactief, en daarnaast is er tijd voor wat minglen. Wat het anders maakt is dat de netwerk avond een limiet van aantal aanwezigen heeft; maximaal 50. Een ieder dient aan zijn trekken te komen. Bij grote netwerkevenementen, dan is er een keynote spreker en dan wil een ieder met hem praten. Tijdens deze event is zowel gastspreker als publiek belangrijk, zegt Priscilla Moehamad, Business Development Manager bij Nirvana. 

Young Entrepreneurs Foundation

De naam zegt het al Nirvana Business Hotel. Een hotel dat staat voor een ‘totale businessoplossing’. Met het evenement zijn leden benaderd om de eerste Meet & Mingle bij te wonen. Er zijn ook buitenstaanders, andere zakenmannen en –vrouwen, uitgenodigd die een entreeprijs moesten betalen. Deze entreeprijs is aan de foundation gedoneerd. Hiermee hebben ook nog geen leden, een bijdrage kunnen leveren aan jong ondernemerschap in Suriname. Dan hebben wij wel een bijdrage geleverd aan de toekomst van Suriname, zei Priscilla. Ze kreeg van het publiek een daverend applaus. Met de foundation worden jonge ondernemers twee (2) maanden begeleidt met een lid als mentor om hun businessmodel verder uit te werken. Op de avond zijn er ook nog trainingen weggeven en een nieuw ondernemer heeft een lidmaatschap gewonnen van Nirvana. Het concept van de Meet & Mingle zal de Business Development Manager zeker weer toepassen, ook met een maximum van 50 personen. De Meet & Mingle op de Rooftop van Nirvana Business Hotel, waar de wind waait, je overdekt bent van de zon als de regen en een mooi uitzicht hebt van het stadscentrum. 

Nirvana Business Hotel

Het hotel is business vriendelijk. Dit hotel ligt aan de rand van het centrum, en men zou niet denken dat het ruim is van binnen. Er is rust te vinden, de privacy is gegarandeerd en men kan zaken doen. Op de begane grond is er voor wie zich wil ‘onthaasten’ een jacuzzi, sauna, massageruimte en een gym. Bij de bovenste verdieping is tussen de kamers de ‘Priority Lounge’, ‘Boardroom’ en ’10 flexwerkplekken’. De ‘Priority Lounge’ is voor leden, die gasten ontvangen voor zakenmeetings, zonder gestoord te worden. In de ‘Boardroom’ kan men trainingen en of sessies houden. En de flexwerkplekken is ingericht voor de ondernemers die nog geen kantoorruimte willen huren, als ze voor business in Suriname zijn of locale ondernemers die nog geen eigen locatie bezitten. Het is ook mogelijk om voor deze ondernemers de mogelijkheid te creëren hun postadres bij Nirvana te registreren. Naast business heeft Nirvana de Flamingo Fusion Restaurant en de Rooftop met bar en keuken. Op de Rooftop worden op vaste dagen als woensdag, vrijdag en zaterdag; leuke feestjes gehouden voor het publiek.-.  

bron: Xaviera L. Arnhem