Vice President vertegenwoordigt President Bouterse in Ghana

20 April 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 20 april 2019 – Vicepresident Ashwin Adhin zal president Desiré Bouterse van 19 t/m 23 april 2019, op uitnodiging van de koning van de Asantehene, Otumfuo Osei Tutu II, vertegenwoordigen in de Republiek Ghana.

De vicepresident en delegatie zullen tijdens dit bezoek o.a. participeren in de activiteiten rondt de 20ste viering van de troonbestijging van de koning, welke plaats zullen vinden in de stad Kumasi.

Ook zal de vicepresident gedurende dit bezoek de inauguratie plechtigheid van de diplomatieke vertegenwoordiging van de Republiek Suriname, in de Ghanese hoofdstad Accra, verrichten. Met deze vestiging zal Suriname haar diplomatieke aanwezigheid op het Westelijk deel van het Afrikaanse continent hebben bestendigd.

Voorts past dit bezoek volledig binnen het kader van het buitenlands beleid inzake versteviging van de Zuid-Zuid Samenwerking, welke gericht is op verdere uitvoering van gemaakte afspraken tussen beide landen op historisch, cultureel en economisch gebied.

-nu.nl-