B.O.G. huldigt jubilarissen en gepensioneerden

23 May 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 23 mei 2019 – Onder het genot van een hapje en een drankje werden de jubilarissen van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (B.O.G.) gehuldigd op maandag 20 mei. De plechtigheid vond in aanwezigheid van minister Antoine Elias van het ministerie van Volksgezondheid plaats. Volgens Atracia Warner, waarnemend onderdirecteur, van het B.O.G. heeft de huldiging lang op zich laten wachten, vanwege gebrek aan financiële middelen. Van de 27 jubilarissen die momenteel in actieve dienst zijn, werd er één met 40 dienstjaren gehuldigd. Verder waren er twee medewerkers met 35 dienstjaren, veertien medewerkers met 30 dienstjaren en tien medewerkers met 25 dienstjaren. De bewindsman bedankte de jubilarissen daarom tijdens zijn toespraak, ook namens de regering, voor hun inzet voor land en volk gedurende de jaren. De minister deelde de aanwezigen ook mee dat er op kort termijn een dependance van het B.O.G. zal worden geopende te Apetina, in het district Sipaliwini. De jubilarissen mochten een cadeau, een oorkonde en een waardebon in ontvangst nemen. Ook aan de gepensioneerden is gedacht. Zij ontvangen binnenkort ook een cadeau, oorkonde en een waardebon.
 -NII-