Het interacteren geeft een thuis gevoel

24 May 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Het concept van het interacteren met gasten blijft de rode draad binnen de activiteiten van Nirvana Business Hotel. Tijdens de eerste pop-up art expositie van dit business hotel hebben bezoekers kunnen interacteren met de kunstenaar Micheal Wong Loi Sing. Kunstliefhebbers en geinteresseerden hebben de persoonlijke aandacht van zowel de kunstenaar als de medewerkers van het hotel op prijs gesteld.  

Pop-Up Art

Het idee voor de pop-up is om alle facetten binnen de zakenwereld te behandelen, zegt Priscilla Moehamad, Business Development Manager. Op de eerste avond zijn leden van het hotel uitgenodigd. Er werd een drie gangen menu opgesteld. Het menu bestond uit een fusion van de Surinaamse en Franse keuken. De kunstenaar Micheal Wong Loi Sing zette ook een eigen Art Fusion soep in elkaar, met als basis de soep, waarbij de gast 15 items kan kiezen om in de soep te plaatsen. Deze soep werd geserveerd in een geschilderde kalebas, die de kunstenaar zelf schilderde. Van deze soep konden kunstliefhebbers en geïnteresseerden genieten op de derde, tevens laatste dag. Verder kon men genieten van live body paint van Micheal. Het bovendek van het hotel werd omgetoverd tot een open kunst gallery. 

Meet & Mingle

De gedachte om te interacteren blijft, zegt Priscilla. Het doet de aanwezigen goed dat er persoonlijke aandacht is. Een sfeer om te ontmoeten en te netwerken krijgt een nieuw tintje,waarbij het niet gejaagd overkomt. Op de avonden heeft zij zelf mogen constateren dat er ook nieuwe gezichten tot het publiek behoorden. Zij konden het hotel van binnen bekijken en zelf een beeld vormen over het nieuw concept van het hotel. De pop-up Art zal weer eens worden georganiseerd om de twee (2) maanden.-.  

Verslag: Xaviera L. Arnhem