Oproep voor aanmelding deelname CIIE 2019

29 May 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 29 mei 2019 – Namens het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme bieden wij u de mogelijkheid om product(en) bestemd voor de te houden China International Import Expo (CIIE) aan te leveren. De expo is van 5- 10 november 2019 in Shanghai, Volksrepubliek China.
CIIE is de eerste toegewijde import tentoonstelling ter wereld. Het is een internationaal platform voor Surinaamse ondernemers om zich voor te stellen aan de Chinese markt. Het Ministerie stelt u in staat uw product of dienst tentoon te stellen op de CIIE 2019.
In dat kader wordt u beleefd gevraagd uw product(en) aan te leveren op het Secretariaat van het Onderdirectoraat Handel met medeneming van de aangehechte registratie formulier (met de bedrijfsgegevens), de producten lijst, promotie materiaal, product- en bedrijfsinformatie. De informatie met betrekking tot uw bedrijf en product dient in het Engels te zijn. Alsook het promotie materiaal.

Hierbij worden alle ondernemers / bedrijven, diensten die belangstelling hebben te participeren aan deze expo in de gelegenheid gesteld hun product(en) tot uiterlijk vrijdag 14 juni 2019 van 08.00 – 14.00 aan te leveren. Registratie voor deelname is tot en met vrijdag 07 juni 2019.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme
Onderdirectoraat Handel
Telefoon: 402080 tst. 1051 / 1052
E-mail: [email protected]

-Secretariaat Handel-