Kennedy school gaat van start met nieuw leerproject

20 June 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 20 juni 2019- De Kennedy school gaat binnenkort van start met een nieuw leertproject, de Vroege Stimulatie in Woord en Gebaar. Schoolfhoofd, Renate Watres- Venloo gaf aan dat de kinderen op een te late leeftijd binnen de school worden gebracht, waardoor de kinderen dan niet over kleutervaardigheden beschikken. De kinderen moeten hierdoor de vaardigheden aanleren en dat kan zorgen voor frustratie van het kind.

Het nieuw leerproject is bedoeld om de kinderen zo vroeg als mogelijk binnen te halen zodat er beter gewerkt wordt aan de taalontwikkeling. Dit project is een initiatief van het UTSN en het Saga interproject Suriname en de Kennedy stichting. Verder vertelde zij dat er speciaal voor dit project leerkrachten een successvolle training gevolgd hebben in het NSDSK( Nationale Stichting voor Doven en Slecht horende Kinderen) door trainers van het buitenland.

-Anastacia Derby-