LVV schoont goten Letitia Vriesdelaan op

7 June 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 07 juni 2019  – Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is gestart, met opschoningswerkzaamheden van de kanalen aan de Letitia Vriesdelaan waar het hoofdkantoor gevestigd is. De wat dichtbegroeide kanalen worden vanaf 6 juni 2019 opgehaald. Deze opschoning zal zorgen voor een betere afwatering in de omgeving.
Het ministerie vraagt enig begrip van het publiek met name de buurtbewoners, buurtorganisaties en de deelnemers van het verkeer van deze omgeving en hoopt hierbij ook een bijdrage te hebben kunnen leveren aan een prettige en veilige leefomgeving.
Deze zelfde opschoningswerkzaamheden zijn ook gaande in de landbouwgebieden in de districten Paramaribo en Nickerie. De Kanalen te Weg naar Zee zijn in samenwerking met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Openbare Werken & Transport reeds opgehaald. In het district Nickerie is het wateroverlastprobleem te Henar Polder reeds opgelost en dat in samenwerking met de landbouwers aldaar. Er wordt ernaar toe gewerkt dat het regulier onderhoud van kanalen optimaal zal plaats vinden.
-Ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij-