Mister & Miss Tropical Beauties Suriname 2019 groter

29 June 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 29 juni 2019 – De nieuwe groep van mister & miss Tropical Beauties Suriname zijn bekend.
Stichting Beauties of Suriname Pageant heeft afgelopen donderdag hen bekend gemaakt tijdens het nieuw concept ‘Press Presentation’.
Al ruim 5 jaar worden de missen en nu misters aan het publiek voorgesteld bij de ‘Who Are They’ event.
Dit event is gepland voor 4 juli aanstaande. De ‘Press Presentation’ was een in besloten kring met de media, sponsoren, familie en vrienden.

Who are they?
Na zes weken intensief trainen en voorbereiden zijn de 10 dames en de 8 heren officieel met de sjerp overdracht voorgedragen aan de aanwezigen. De organisatie is tevreden met de nieuwe butterflies. Bij de missen doen mee; Stephany Monteuro da Paixao, Saragail Soemodihardjo, Kashaya Barrow, Anyely Diaz, Chanise Dijkstiel, Rashieda Sweet, Farisha Tjin Asjoe, Aroena Abdul, Sherella Pengel en Saista Paulus. En de misters zijn; Enrico Sibelo, Fhilipe Barbosa, Fabian Djakie, Zanoah Mannen, Dwight Fong-Tjin-Joen, Latrell Hoesenie, Dave Burgzorg, Glaucio Stekkel. Het interessante van dit jaar is dat bij zowel de miss als de mister, er een Braziliaanse die de Portugese taal machtig is, meedoet aan de titel van miss & mister Tropical Beauties Suriname 2019.

Internationaal
Een visie van Stichting Beauties of Suriname Pageant is om Suriname positief te promoten. Er is daarom 2 jaren terug besloten om de miss en de mister een jaar lang voor te bereiden op een internationale verkiezing. Deze worden dan getraind met de internationale standaarden. Van het jaar worden miss Sri-Dewi Martomamat TBS 2018 en mister Artly Voorburg TBS 2018 gestuurd naar Miss en Mister Supranational 2019. De miss en mister van dit jaar gaat naar die van 2020 in Polen. Het zal niet alleen blijven bij de miss en mister van 2018. Angelo Wijngaarde mister TBS van 2017 vertegenwoordigt Suriname op 7 juli 2019 op de MR Caribbean Island Continental Pageant. Dit kondigde hij ook aan tijdens de press presentation. Maar niet alleen Angelo zal meedoen, ook Marvin Halden, die onlangs meedeed aan de MR Caribbean, is uitgenodigd.

Concurrentie
Zowel Marvin Halden als de organisatie Tropical Beauties ziet dit als een competitie onderling met medeweten Suriname te vertegenwoordigen. Jermain Tjin-A-Koeng, secretaris van de stichting noemt het een friendly competition tussen de twee kandidaten uit Suriname. Voor Jermain staat Suriname presenteren bovenop. MR Caribbean Island Continental Pageant is een voorronde op de international pageant Mister Continental in Chigago, USA. Met de twee kandidaten zal Suriname zeker kans maken om in de top te komen. De organisatie is tevreden over Angelo’s inzet en vastberadenheid om het internationaal nog eens te proberen. MR Caribbean Island Continental heeft zowel de organisatie TBS als de persoon Marvin Halden benaderd om mee te doen aan deze pageant. Na de komst uit Tobago is Marvin zich ook aan het voorbereiden om Suriname alsnog waardig uit te dragen.-.

-VERSLAG: XAVIERA L. ARNHEM-