IMPLEMENTATIE KEYWOORD VAN NIEUWE CONSULTANCY BEDRIJF OTNV

21 July 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 21 juli 2019 – De belangrijkste methode voor het nieuwe consultancy bedrijf Organizational Transformers N.V. (OTNV) is implementatie, rekening houdend met de lokale omstandigheden. Eén van de oprichters Marciano Lie-A- Young zegt het; ‘We willen niet de consultant zijn die naar binnen komt, die een plannetje schrijft en dan wegloopt en denkt van: Goed, ik heb mijn geld al opgestreken. Nee, we willen de consultant zijn die pas wegloopt wanneer het bedrijf of de organisatie, een succesvol traject heeft doorlopen. Alleen dan zij wij tevreden’. Het gaat om vier professionals die samen hebben gebundeld met als doel een bijdrage te leveren aan het organisatorisch gedeelte binnen leiderschap in bedrijven.

Naast Marciano Lie-A-Young, zijn Gail Meyer, Marvin Pollack en Tom Helderweirt gestart met de geboorte van het nieuw consulting bedrijf. Deze personen hebben samen meer dan 50 jaar consulting en training ervaring. Licentiehouder OTNV gelooft sterk in trainingen met integrale aanpak, gebaseerd op de Surinaamse stituatie, anders is het een verloren investering. Zelf is er behoorlijk geïnvesteerd in kennis. De kennis beschikken zal niet alles zijn, zonder toepassing. Marciano Lie-A-Young heeft met zijn bedrijf Pragmatic de stoute schoenen aangetrokken om zich internationaal te scholen, en die kennis dan toe te passen in zijn trainingsmodellen. Hij durfde naast die kennis ook licentie te kopen bij de organisaties als Ken Blanchard, John Maxwell en DOOR International B.V. De laatste organisatie is een partnerschap aangegaan met OTNV, waardoor alle licenties nu onder dit bedrijf vallen. Met deze partnerschap heeft Suriname, als 107de land, toegang tot alle DOOR ontwikkelde uitingen, diensten, trainingen en trajecten. Als toevoeging zullen bedrijven die gebruik maken van de diensten van OTNV toegang krijgen tot een online platform waar alle documentatie van die diensten is ondergebracht. Elk cliënt kan op zijn/haar eigen tempo het traject volgen.

Bedrijven krijgen op maat-gemaakte trainingen, afgestemd op de organisatiebehoeften. DOOR International B.V. De training, consultancy en coaching instantie DOOR International B.V. heeft binnen zijn mondiaal netwerk meer dan 50 partners. Ze beschikken over meer dan 800 trainers, facilitators en coaches woonachtig in meer dan 106 landen. Hun award winnend cultuur curriculum heeft 4 jaren achter elkaar aan top gestaan voor een prijs in leiderschap. Ze hebben leiderschapsdiensten geleverd aan 50 gerenomeerde bedrijven die staan in the Fortune 50 en in meer dan 10 verschillende sectoren. Ricardo Lillo, die sedert 2002 eigenaar is van de in 1981 opgerichtte DOOR B.V., was tijdens de launch van Organizational Transformers N.V. aanwezig. Hij zei op de toen gehouden persconferentie dat de tijd zal uitwijzen of het doel van de 4 gemotiveerde deskundigen met elkaar overeenkomen.

Voor nu is hij trots dat zij ‘willing’ zijn om de stap te maken een bijdrage te leveren, verandering te brengen binnen leiderschap. De ondersteuning krijgen ze van DOOR international B.V. want in elk van de 107 licentie dragende landen is expertise te halen. Organizational Transformers N.V. motto’s is ‘Alligning Vision, Strenght and People’. Vertaald: ‘Afstemming Visie, Kracht en Mensen’.-.

-Verslag: Xaviera L. Arnhem-