Authentic SU, het Surinaams product

4 August 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 4 augustus 2019 – Authentic Su het product dat Suriname exporteert, is officieel aan de Surinaamse samenleving gepresenteerd.
Dit gebeurde gisteren in de Banquet Hall van Hotel Torarica.
Dit merk accommodeert 17 Surinaamse leveranciers, die samen hoogwaardige Cosmetica en Supplementen aanbieden voor zowel de lokale als internationale markt. De producten zijn geproduceerd in Suriname met minimaal 60% Surinaamse ingrediënten. Deze ingrediënten zijn geplant en geoogst in Suriname. Deze lokaal gemaakte producten zijn vooralsnog bij Ket Mien & Co te verkrijgen.
Het is ook dit bedrijf dat staat achter het merk Authentic Su.
Sinds het bestaan van Ket Mien & Co is de focus telkens geweest om de Surinaamse gemeenschap producten te bieden van goede kwaliteit die voor een ieder toegangelijk zijn. Zo is het concept van Surinaamse verzorgingsproducten een verkoopplatform bieden, deel geworden van de Ket Mien Experience. Er is nu in het bedrijf een variatie aan kwaliteitsproducten van internationale gerenomeerde merken en nu ook nieuwe Surinaamse merken. In mooi vormgegeven displays van diverse Surinaamse houtsoorten presenteert het bedrijf een uitgebreide collectie osodresi en verzorgingsproducten.
Namen die onder Authentic Su vallen zijn onder andere; Pikin Sranan, Jomi Cosmetics, Handmade by Farrell, Cornelly’s GaLA-XY, Na mi Bita, K’s Natural Products, BDC Saamaka Gangara, Qita Cosmetics, Chepito Healing Oil, Jedally’s Cosmetics, Coldpress All Natrual, Hynes All Natural Products, Chevelee Carapa Cosmetics, Zeepfabriek JOAB en C&C Handel.
Op 18 augustus bestaat Ket Mien 80 jaar. In het kader van deze mijlpaal is er een korting op alle Authentic Su producten.
-VERSLAG: XAVIERA L. ARNHEM-