De Waka Pasi Craft and more is officeel open voor het publiek

9 August 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 8 augustus 2019 – Gisteren heeft de officiele opening van de Waka Pasi Craft and more plaatsgevonden. Tijdens de opening heeft de first lady van de Republiek Suriname, Ingrid Bouterse- Waldring de aanwezigen toegesproken en heeft zij ook verteld dat het haar droom was en dat ze heel blij is dat haar droom is uitgekomen. Verder vertelde zij dat de Waka Pasi uit 24 cabanas bestaat en dat ieder een aanvraag mocht doen en er waren meer dan 100 aanvragen. Er heeft een selectie plaatsgevonden en aan de hand daarvan heeft men een cabana toegewezen gekregen.

Waka Pasi moet worden gezien als een plek waar met terecht kan voor kunstwerken en overige, uit verschillende culturen van ons land. Het is een hele mooie plek om te wandelen en is bestemd voor iedereen, zowel de toerist als de Surinamer, Aldus de first lady. Ze bracht ook haar dankbetuigingen uit aan alle actoren die hebben meegholpen dit project tot een succes te maken en zei dat ze nog heel veel meer van plan is te doen voor ons gelief land Suriname.
-Anastacia Derby-