Vertegenwoordiger voor Miss India Worldwide 2019 verkiezing door selectie procedure

31 August 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 31 augustus 2019 – De vertegenwoordiger voor de Miss India Worldwide 2019 verkiezing is Raveena Bharat. Van het jaar heeft Stichting Beauties of Suriname Pageant besloten om de gekroonde runner ups van de eerste Miss India Worldwide Suriname (MIWS) opnieuw de kans te geven zich te presenteren aan een jurypanel. De auditiedag was geweest op 5 augustus 2019 in besloten kring. De Jury bestond uit: Jaanam Bhojwani, Ashween Achaibersingh, Sadhana Mohan, Jermain Tjin- A- Koeng, Chilton Sampono & Gietanjali Thakoer.

Voorbereiding

De competities in het buitenland wegen veel zwaarder. Sinds vorig jaar is de organisatie gestart met het trainingstraject van de winnaars van Tropical Beauties Suriname. Dit is besloten om meer tijd te hebben ter voorbereiding van de gekroonde miss. De organisatie is van mening dat met een dergelijk traject de miss zowel nationaal als internationaal zich veel beter kan profileren. Hierdoor worden er meer kansen gecreërd om met een prijs naar huis te komen. Zoals bewezen in de 8 jaren bestaan van Stichting Beauties of Suriname pageant hebben de verschillende afgevaardigde missen, een prijs weten te behalen voor Suriname. De hoogste tot nu toe is de derde plaats bij de Miss Supranational pageant in Polen, behaald door Jaleesa Pigot.

Auditie MIW 2019

De MIWS 2018 groep bestaat uit 6 intelligente beeldschone dames. Winnaar van 2018, Rishika Poeran deed niet mee aan de auditie, omdat zij Suriname als eerste heeft mogen presenteren op de Miss India Worldwide van dat jaar in New Jersey, USA. De missen die meededen waren: – 1st RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Shereen Carrot – 2nd RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Cheyenne Siriram – 3rd RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Raveena Bharat

– 4th RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Hieneshma Hardwarsing – 5th RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Shewiska Ganpat Degene die het sterkst uit de bus kwam is Miss Raveena Bharat. Zij werd gekroond als de vertegenwoordiger van Suriname voor de Miss India Worldwide 2019 en zal aanwezig zijn op deze internationale verkiezing op 7 September in Mumbai, India. Later dit jaar zullen de audities plaats vinden voor Miss India Worldwide Suriname 2020. De volgende Miss India Worldwide Suriname verkiezing zal begin 2020 gehouden worden. Verder start de organisatie met een Mrs. India Worldwide Suriname verkiezing.-.

-Xaviera L. Arnhem / Goonz Zimanik-