Bouterse geeft terug aan samenleving in verband met jaardag

9 October 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 09 oktober 2019 – De president van de republiek Suriname tevens voorzitter van de Nationale Democratische Partij NDP, Desi Delano Bouterse, viert op 13 oktober aanstaande zijn 74ste verjaardag. In dat kader zal de president in plaats van een groot feest organiseren, terug geven aan de samenleving.

In totaal zullen meer dan 500 sociale instellingen, waaronder gebedshuizen, kindertehuizen, bejaarden tehuizen en internaten, in aanmerking komen voor huishoudelijke spullen zoals koelkasten, Tv-toestellen, wasmachines, bedden enzovoorts. De verschillende instellingen hebben aangeven waaraan ze behoefte hebben en de president heeft daarop ingespeeld.

Ook de kansarmen zullen meegenomen worden in dit project. Verder zullen 26000 mensen over geheel Suriname voorzien worden van een voedselpakket gesponsord door de jarige president.

De distributie die onder leiding staat van de NDP-jongeren, start vandaag. De jongeren zullen namens het staatshoofd de spullen overhandigen aan de instellingen en de andere groepen die in aanmerking komen. Ook in het diepe binnenland zullen er huishoudelijke spullen en pakketten worden gedistribueerd.

Dit project wordt door de president en verschillende ondernemers gefinancierd.

– NDP-jongeren-