Activiteiten rond Surifesta in Suriname

27 November 2019

Comments: 0

Woensdag 27 november 2019 – Volgens Jean-Luc van Charante, voorzitter van Surfesta komt er verandering in het stil liggen van de mobile app na de December

drukte. De organisatie is bezig gesprekken te voeren met organisaties, om die te inspireren om gebruik te maken van deze app. Het ligt in de bedoeling dat deze app het geheel jaar door gebruikt zal worden voor het bekendmaken van activiteiten in Suriname.

De organisatie is vanaf 9 december al actief op de radio met het promoten van enkele activiteiten die reeds gepland zijn. Dit is dus ook een nieuwe stap en zal niet alleen van de maand gebeuren.

Verder geeft de voorzitter aan dat de organisatie ook gaat samenwerken met andere landen in het Caraibbisch gebied, om zo Suriname en de geplande activiteiten meer bekenheid te laten genieten. En uiteraad meer mensen hierheen te trekken.

Ook in het verre buitenland kunnen mensen die niet kunnen afreizen genieten van de activiteiten, omdat het live streamen dat begon met 1 camera nu is uitgebreidt naar een groep van zes camera’s.

-Kiantha Akiemboto –