AHKCO studenten op bezoek bij de Nationale Zender

10 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 10 november 2019 – Studenten van het tweede leerjaar van AHKCO studierichting Journalistiek en Communicatie, hebben afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan de STVS. Dit bezoek is onderdeel van de studierichting, waaraan de praktische ervaring gelijk wordt gekoppeld.

De studenten krijgen de gelegenheid om diverse mediahuizen te bezoeken zodat zij een beeld krijgen van de werkwijze en het werkveld.
De studenten werden door Indra Dwarkasing ( AHKCO docente ) begeleid en werden door de leiding van de STVS Nieuws -en Filmdienst ontvangen en mochten de presentatie van het Avond Journaal live volgen. De groep heeft aan het eind van het bezoek te kennen gegeven, dat zij zeer ingenomen is met het ontvangst en de informatie over het voorbereidingsproces van onder andere het journaal. Uit de zelfde groep zullen later in dit studiejaar, studenten worden geselecteerd, die hun stageperiode bij de STVS zullen doorlopen.

-STVS ND-Act.-