Buurman voor seksueel misbruik in verzekering gesteld

21 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 21 november 2019 – Quincy S. (32) is door de politie van het bureau Flora na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Een 32-jarige jonge vrouw deed aangifte tegen Quincy. Volgens verklaring van de aangeefster was zij omstreeks 14.00 uur alleen thuis en begaf zich naar haar slaapkamer. De jonge vrouw die naakt en bedekt met een deken was gaan liggen, viel toen in slaap. Op een bepaald moment voelde zij een branding aan haar geslachtsdeel. Zij keerde zich om en zag haar buurman naast haar liggen. Zij schrok en stond direct op van het bed en vroeg haar buurman wat hij wilde. Quincy gaf geen antwoord, maar stond met bloot bovenlijf, een gezakte broek en een stijve penis naar haar te kijken. Hierdoor schreeuwde zij om hulp.

Haar vriend die haar zoontje van school was gaan afhalen, kwam op dat moment toevallig thuis en schoot haar te hulp. Zij hield hem het gebeurde voor, waardoor de vriend de buurman vroeg de woning direct te verlaten. Hierna deden zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Quincy werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Volgens zijn verklaring is hij bezeten door boze geesten. Via de duivel hebben zij hem geroepen om seks te bedrijven met de buurvrouw.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht komt van Het Korps Politie Suriname-

-KPS-