Communicatiesessies voor afdelingen Directoraat HRM-BiZa

27 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 27 november 2019 – “Visualiseer jouw leven zonder communicatie. Hoe zou het zijn?” – is een van de discussiepunten geweest tijdens een reeks van communicatiesessies voor medewerkers van enkele afdelingen die opgaan in het directoraat Human Resource Management (HRM).
Het doel is om de medewerkers kennis en tools mee te geven over hoe zij onderling beter kunnen communiceren op de werkvloer en daarbuiten. Dit, met het oog op resultaatgericht werken en om onderlinge spanningen te voorkomen.
Basis aspecten van communicatie, effectief communiceren, actief luisteren, feedback geven en ontvangen zijn enkele behandelde onderwerpen geweest, in combinatie met individuele en groepsopdrachten.

-NII-