Drugsverdachten aangehouden op twee adressen

29 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 29 november 2019 – Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door het Arrestatie Team en de Narcotica Intelligence Unit hebben maandagochtend invallen gepleegd op twee adressen in Paramaribo.

Op de eerste locatie aan de Paragrasweg, bekend als een bekende drugslocatie, is de 37-jarige Jurgen A. nog wel op zijn verjaardag aangehouden. In de woonkamer en op zijn afdakje is er in totaal 33 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Volgens verklaring van Jurgen was de drugs voor eigen gebruik en niet voor verkoop.

Op de tweede locatie aan de Bealaan is de 46-jarige Arnold L. aangehouden. In de woning en naast de omrastering van het erf, is er marihuana, crystal meth en hasj aangetroffen en in beslag genomen. Arnold verklaarde ook dat hij geen drugsverkoper is, maar dat hij de drug voor zichzelf gebruikt.

Jurgen en Arnold zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

-KPS-