Ernstige waarschuwing voor transporteurs houtblokken Brownsweg

4 November 2019

Comments: 0

Maandag 04 november 2019- De politie van bureau Brownsweg geeft een ernstige waarschuwing aan truckchauffeurs die in de avonduren houtblokken transporteren over de weg naar Atjoni. Bij wet is het ten strengste verboden om bosproducten op de openbare weg te vervoeren, tussen zeven uur ‘s avonds en half zeven ’s morgens. Dit is vastgesteld in artikel 4 van de ministeriële beschikking. Tegen wetsoverstreders zal de politie van Brownsweg streng optreden. Op alle bij wet vastgestelde vereisten, dan wel documenten die nodig zijn voor het uitoefenen van dit beroep, zal gelet worden.

De KPS voorlichting deelt mee dat als men niet voldoet aan de wettelijke vereisten, de houtblokken in beslag worden genomen en conform de Wet Economische Delicten gehandeld zal worden.

-Kiantha Akiemboto-