Fernando aangehouden door Arrestatie Team

27 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 27 november 2019 – De 36-jarige geweldenaar Fernando P. is op maandag 25 november aangehouden door het Arrestatie Team (A.T.) en overgedragen aan de Recheche van Regio Midden (RRM). Deze man wordt ervan verdacht op dinsdag 19 november, zijn ex-partner te hebben mishandeld en bedreigd. Op de dag van zijn aanhouding bleek dat hij wederom het adres van het slachtoffer had aangedaan en haar bedreigd.

Het gelukte het Arrestatie Team om de vuurwapen gevaarlijke verdachte Fernando aan te houden en over te dragen. Met de aanhouding van deze verdachte zijn andere starfbare feiten opgelost. Het betreft een brandstichting van een appartementen complex in de maand januari van dit jaar en veder nog een inbraak gepleegd op dinsdag 5 november. Alle strafbare feiten zijn gepleegd in het politie ressort Santo Dorp.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Fernado alias ‘Tony’ en ‘Pansa’ ingesloten. De RRM onderzoekt deze zaken verder.

Dit bericht komt van Het Korps Politie Suriname

-KPS-