Jennifer Philip krijgt award

5 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 5 november – Jennifer Philip, leerkracht van de O.S. Javaweg zit al 13 jaar in het onderwijs en probeert haar leerlingen altijd te motiveren. Zij vindt het belangrijk dat kinderen leren om zichzelf te zijn. Jennifer heeft daardoor een award gekregen van de jongeren organisatie I speak.

Op de Openbare School Javaweg beginnen leerlingen van de 2e klas, hun dag altijd met een speciale groet ter motivatie van een prettige voortzetting. En volgens de leerkracht werkt die gewoonte goed.
Behalve het creëren van een prettige en leerzame omgeving, moet er ook een comfortabele sfeer zijn. Kinderen moeten zich op school prettig en veilig voelen. Vanaf de start van hun schoolcarrière moet dit een vereiste zijn in plaats van een gunst. Diverse scholen onderstrepen dit belang, maar niet overal wordt er voldoende aandacht besteed aan de leeromgeving.

Verder hoopt Juf Jennifer Philip dat veel meer leerkrachten haar voorbeeld zullen volgen; enkele hebben dat al gedaan. Dit in het belang van het kind.

Ouders en leerkrachten zullen er profijt van hebben als hun kinderen gelukkiger van en naar school gaan.
-Ryaen la Rose-