Minister Noersalim ontvangt Jah Hans Baas

24 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 24 november 2019 – De minister van Binnenlandse Zaken heeft op woensdag 20 november 2019 bezoek gehad van de Surinaamse artiest Jah Hans Baas en zijn team. Tijdens zijn bezoek heeft Jah Hans Baas zijn nieuw album Take me there overhandigd aan minister Mike Noersalim. Dit met het doel erkenning en bekendheid te genieten en ondersteuning te krijgen van zowel de regering als de Surinaamse samenleving.
In dit album zingt de artiest over zijn leven met zijn zoon voor wie hij alles doet om hem een goed toekomst te bieden. Dit brengt hij in verband met de regering, die ook alles dient te doen om de jeugd een goede toekomst te bieden.
Volgens minister Noersalim moet men het belang van muziek niet onderschatten. Hij deelde zijn persoonlijke ervaring waarbij ook muziek heeft bijgedragen aan zijn persoonlijke vorming. Het denken blokkeert soms het positieve, die zou moeten bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Ook geeft hij aan dat de regering het niet alleen kan. Het is een samenwerking tussen de regering, de verschillende organisaties en het individu. Met het oog op het doel moet er altijd gekeken worden naar de mogelijkheden om samen te werken. “Ik sta altijd open om een bijdrage te leveren, hoe klein dan ook, om Surinaamse artiesten te ondersteunen.”, aldus Noersalim.
De officiële lancering van het album vindt plaats op zaterdag 30 november 2019 in Tori Oso en Mike Noersalim wenst Jah Hans Baas veel succes toe met zijn carrière.

-Ministerie van Binnenlandse Zaken-