Moeder en twee zonen aangehouden met drugs op JAP luchthaven

29 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 29 november 2019 – Het BID-team heeft eerder in november een 64-jarige moeder Radjkumarie B. en haar twee zonen, Radjoe L. (39) en Radjesh L. (37) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden. Het gezin wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de Wet verdovende middelen.

Tijdens controle werd er ongeveer zes kilogram cocaïne in de koffers van het drietal aangetroffen en in beslag genomen. Ze stonden op vertrek naar Trinidad met als eindbestemming Barbados. Volgens verklaring van de verdachten heeft een man de tickets en alle andere reiskosten betaald. De moeder en haar zonen zijn samen met het verderfelijke spul overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

-KPS-