Narcotica Brigade houdt voortvluchtige vrouwelijke verdachte aan

28 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 28 november 2019 – Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op vrijdag 15 november een 38-jarige voortvluchtige vrouwelijke verdachte op het terrein van een televisiestation aangehouden.
De vrouw wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet Verdovende Middelen. Deze vrouw heeft in het jaar 2018 drie keren pakketten ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werden er respectievelijk 84 gram marihuana, 527 gram cocaïne en 828 gram cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen.
Het gelukte de rechercheurs na verkregen informatie de vrouwelijke verdachte op 15 november op te sporen en aan te houden. Zij gaf toe de drugs te hebben gepost voor een buitenlander en ontving voor alle drie keren een geldbedrag in U.S dollar.
De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht komt van Het Korps Politie Suriname.

-KPS-