Nieuwe kunstvorm “digital art” geintroduceerd

8 November 2019

Comments: 0

Vrijdag 8 november 2019  – Tijdens de laatstgehouden Nationale Kunstbeurs heeft Jamie Ferrier een nieuwe soort vorm van kunst geintroduceerd:  de digitale kunst. In dit geval gaat het om het maken van ontwerpen via een tablet of pc, in plaats van traditioneel schilderen op canvas.

Volgens Ferrier was het een succesvolle beurs met veel positieve feedback van de bezoekers. Hij heeft op één na, al zijn werkstukken kunnen verkopen. “I’m just scratching the surface.” Ferrier streeft ernaar om samenwerkingen aan te gaan met andere soortgelijke artiesten, om zo zijn doelen te bereiken. Eén daarvan is het creëren van een Surinaams stripboek.

-Larissa Best-

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g1lLIz3rxAA[/embedyt]