Opening NDP partij cetrum Blauwgrond

15 November 2019

Comments: 0

Vrijdag 15 november 2019- Vanwege het overlijden en de uitvaartplechtigheden van het prominent partijlid van de NDP, Winston Lackin, is de opening van het partij centrum Blauwgrond verschoven. De de ingebruikname van het centrum stond gepland voor zaterdag 16 november 2019.

Op zaterdag 14 december 2019 zal de opening voortgang vinden, met als inlooptijd 18:00u

Het openstellen van een partijcentrum te Blauwgrond heeft als doel; de bewoners van dit ressort in de gelegenheid te stellen hun noden en suggesties daar door te geven, zodat die doorgeleid kunnen worden naar de partij. Het gaat niet om een nieuw centrum , maar om een verruimd plek om zo veel als mogelijk burgers te kunnen ontvangen en die aan te horen.

-Kiantha Akiemboto-