Ophaalwerkzaamheden landbouwgebied Weg naar Zee afgerond

21 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 21 november 2019 – Het ministerie van LVV, is gestart met het ophalen van de lozingen op de landbouwgebieden te Weg naar Zee. Het Sitalsingh- en het Bloemfontuynkanaal zijn belangrijke verbindingskanalen in dat gebied die zorgen dat water naar de landbouwgronden stroomt. De ophaalwerkzaamheden zijn handmatig gestart met behulp van een boot. Echter werd de boot door onverlaten mee genomen, waardoor er enige stagnatie optrad. De ophaalwerkzaamheden werden vervolgens uitgevoerd door het inzetten van een excavator met bijbehorende lange boom. Op deze wijze konden de werkzaamheden efficiënter geschieden. In totaal is 12 kilometer aan lozingen in het landbouwgebied Weg naar Zee opgeschoond.

-LVV-